8.19.2015

#12-13 Sandrigo - Venezia - Bologna - Kevin e Kamilla giro d'Italia


Reggel Sandrigoban ébredtünk egy EVS-es barátunknál. Ez a falu talán még Poggiardonál is kisebb, de remek alkalom volt pihenni egy napot és kicsit megemészteni azt a rengeteg sok mindent amit az elmúlt napoban láttunk.

We woke up in Sandrigo, at an EVS friend's apartment. This village is probably even smaller than Poggiardo, but it was a good opportunity here to rest a bit and to process all the things we have seen in the past few days.






Két éjszakát töltöttünk itt, majd továbbálltunk. Eltérve az eredeti tervtől, visszalátogattunk Velencébe, mert annyira jó móka volt. Volt szerencsénk megnézni a kortárs művészetek múzeumát, ingyen. Este vonatra szálltunk és Bolognába mentünk.

We have spent two nights here, and then moved. We have changed the original plan a bit and went back to Venice again, because it was such a good fun in there. We were very lucky to visit the contemporary art museum for free. In the evening we have taken a train to Bologna.





































BOLOGNA

Megérkeztünk Bolognába, felkerestük a Couchsurfing lakásunkat, szerencsére van három macska, szóval én teljesen a halálomon voltam a lakásban, de nem érdekelt, mert már az utazásunk utolsó napjait töltöttük. Bologna jópofa város, de egyetemisták nélkül olyan érzésünk volt, mintha egy hatalmas makettben sétálgattunk volna.

We arrived to Bologna, found our Couchsurfing flat, fortunately there are 3 cats, so I was literally dying in the flat, but I didn't care, because these are the last days of our trip. Bologna is a nice city, but without students it is a bit strange. Seems like, that we are walking in a huge mock-up.















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése