6.12.2015

Spongano és a régi szupermarket

Írtam már korábban róla, hogy a szomszéd városban van egy régi szupermarket épület, ami most közösségi kultúrtérként funkcionál. Emesével egy délelőttöt ott töltöttünk, mert estére egy kurzus "diplomaosztóját" szerveztük oda és kicsit átrendeztük a moduláris bútorokat, behűtöttük a pezsgőt, és mindent elrendeztünk, hogy este jó legyen a hangulat. Itt is csináltam pár képet.
Van pár szoba, amik bizonyos funkciókat töltenek be. Van könyvtár, stúdió, fotólabor, barkácsterem, kreatív sarok gyerekeknek, bár, számítógépterem (Photoshop kurzus, ArchiCAD kurzus, stb) és további kihasználatlan termek, amiket valószínűleg a work camp programjainkon (projekthét) majd kidekorálunk, és adunk nekik valami hasznos funkciót.

Mivel épp nem volt vonat ami hazavitt volna minket Sponganoból Poggiardoba, ezért stoppoltunk, és rögtön az első autó fel is vett minket. Egy kedves idős olasz bácsi volt egy meghatározhatatlan márkájú autóval és egy elektromos fűkaszával.

Az esti oklevélosztás jól sikerült, kamu olasz gyömbéres üdítőt kevertünk helyi édes "pezsgővel" és narancsszeleteket tettünk bele. Nem mondom, hogy a kedvenc italom lesz, de azért iható volt. A kis ünnepség után elmentünk a szomszéd városba megnézni Valeria lovát, Zaikát.




























És az esti rendezvény, ahol az ArchiCAD kurzus résztvevői megkapták okleveleiket:

















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése