6.28.2015

Szép nap a tetőn

A lányokkal úgy döntöttünk, tartunk egy lányos napot, és kacagunk egy pár órát a tetőn.
Reggel elmentünk egy kávézóba, inni egy jeges mandulatejes kávét. Jópofa a vasárnap reggel a városban. Az összes férfi a kávéházak teraszán ül, és folyamatosan beszélgetnek valamiről. Valahogy mindig van miről beszélniük, valami pletyka, megoldandó probléma, tervezgetés, politika vagy időjárás. És van idejük egész vasárnap a kávézó teraszán beszélgetni.











Otthon Petra főzött nekünk egy fantasztikus rizottót, aztán napoztunk és olvastunk a tetőn.
Délután az a fantasztikus ötletünk támadt, hogy elkezdjük kifesteni egymás körmét, hogy teljes legyen a csajszi délután, de mind a hárman Emese, Petra és én is teljesen ügyetlenek voltunk, így az interneten kinézett technika nem sikerült tökéletesen. Estefelé benézett Massi a psychodrum hangszerével és zenélgettünk, relaxáltunk kicsit. Közeledett egy nagyobb vihar felénk, és a tetőn vártuk az esőt, ami végül mégsem jött.




Tető, pihenés. Vártuk a vihart, de nem jött.

























Délutáni szórakozás, hangdrum...
















Este 11 körül megjöttek a kedves török Erasmus hallgatók, akik két hónapot fognak eltölteni Poggiardoban a szakmai gyakorlat teljesítése céljából.
Nem voltak tökéletesen elégedettek a helyzettel, hogy tizen fogunk együtt lakni itt, ablaktalan szobákkal... De hát nincs mit tenni. Az egyetemük már megegyezett a szervezetünk elnökével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése